English

2 vjeçari vdes në krahët e nënës së tij pas ceremonisë së dasmës së tyre

2 vjeçari Logan, i cili vuan nga nga leukemia mieloide akute dhe kishte bërë disa operacione i kanë mbetur vetëm pak javë jetë. Ai ka shoqëruar në altar nënën e tij, Kristin, në ceremoninë e martesës së prindërve të tij.

Çifti nxitoi të organizonte dasmën pas një jave të vështirë për ta, kur doktorët konfirmuan se Loganit të vogël i ka mbetur shumë pak jetë.
Ata dëshironin që Logan të ishte i pranishëm në dasëm dhe të ishte pjesë e fotove të familjes.
“Ëndrra jonë u bë realitet” – raportuan ata për shtypin, duke nënkuptuar se nuk mund ta mendonin dasmën e tyre pa praninë e të birit.
…..Por kjo nuk do të thotë se prindërit kanë hequr dorë.
“Ne ndihemi të bekuar për çdo ditë që ai është me ne. Nuk do ta ndalojmë betejën tonë derisa Zoti të thotë ndryshe” – u shpreh i ati i të voglit pas ceremonisë.

Por në facebook Znj Stevenson shkruan se Logan kishte vdekur në krahët e saj në orën 20:18 të hënën.

"Ai është me engjëjt dhe ai nuk ka më asnjë dhimbje më shumë," shkroi ajo.

"Sean dhe unë e mbajtëm atë gjatë gjithë ditës me ilaçe e tij që nuk i lejuan asnjë dhimbje, pastaj në 8:18 biri im mori frymën e tij të fundit në krahët e mi."

KOMENTE