English

Hyn për të shpëtuar nipin, mbyten të dy

Një tragjedi familjare ka ndodhur paraditen e së martës në Mat, ku xhaxha e nip janë mbytur në një rezervuar.

Mësohet se fillimisht ka hyrë nipi i mitur për t’u larë në rezervuar në kodër, por pasi është zhdukur në ujra është zhytur për ta shpëtuar xhaxhai i tij, 52 vjeç, Ramazan Pili. Por as 52-vjeçari dhe as i mituri nuk kanë arritur të dalin nga rezervuari.

Autoritetet lokale njoftojnë se viktimat, trupat e të cilëve nuk janë nxjerrë ende pasi rezervuari është 8 metra i thellë.

KOMENTE