English

Aktorja Lisa Robin Kelly, ndahet nga jeta në moshën 43 vjeçare

Aktorja Lisa Robin Kelly, ka vdekur në moshën 43 vjeçare.

Menaxher i saj Craig Wyckoff tha se Kelly vdiq të mërkurën në një strukturë të varësisë në Los Angeles ku ajo kishte shtruar në fillim të javës.

Por shkaku zyrtar i vdekjes nuk është dhënë akoma.

Kelly ka portretizuar Laurie Forman, motrën e shthurur të Eric - luajtur nga Topher Grace në seritë Fox, i cili u zhvillua nga viti 1998 deri në vitin 2006.

Ajo u largua nga seria në fund të sezonit të pestë në vitin 2003. Karakteri i saj u portretizua nga aktorja, Christina Moore, në sezonin e gjashtë.

Kelly ra nga qendër të vëmendjes pas largimit por shpejt filloi të bëjë bujë për jetën e trazuar personale.

Ajo u arrestua në nëntor së bashku me 61-vjeçarin, burrin e saj, Robert Joseph Gilliam, në lidhje me një shqetësim në shtëpinë e tyre në Karolinën e Veriut.

Në qershor, ajo u arrestua me dyshimin për ngarje të makinës në Kaliforni, e dehur.


Ajo ishte shpresë dhe besim, duke kërkuar përpara për të vënë këtë pjesë të jetës së saj prapa, por natën e kaluar, ajo ka humbur betejën.

Kelly ka pasur role të vogla në disa emisione televizive amerikane, duke përfshirë X-Files, i magjepsur dhe i martuar me fëmijë.

Ajo gjithashtu kishte role në filmat televiziv Amityville Dollhouse, Late Last Night dhe Jawbreaker.

KOMENTE