English

70 vjeçari fut pirunin në uretër për kënaqësi seksuale

Kohë të tëra dhe durim të pamatshëm i ka kushtuar mjekëve të spitalit Canberra, departamenti i emergjencës, në Britani.

Një burrë 70 vjeçar kishte përfunduar në këtë spital pasi kishte patur gjakderdhje të organve genitale pasi një aventurë seksuale shkoi tmerrësisht keq.

Ai pastaj ka pranuar menjëherë se ai kishte futur pirunin në penisin e tij në një përpjekje për t'u vetëkënaqur.
Për fat të keq përpjekja e dështuar u bë një makth i vërtetë që e çoi atë në luftë me vdekjen, pasi nuk kishte shkuar menjëherë në spital pasi i vinte turp.

Piruni qe absorbuar nga trupi dhe fillimisht mjekët nuk ishin në gjendje të përcaktonin shkakun e gjakderdhjes derisa burri i kishte treguar për veprimin. Atëherë një grafi përcaktoi pozicionin dhe vendodhjen e pirunin brenda në trupin e 70 vjeçarit.

Mjekët e hoqëm me sukses pa shkaktuar dëmtime afatgjata te i moshuari dhe u shprehën se gjëra të tilla janë tepër të rralla.
Mjekët vendosën të publikojnë këtë rast për të rritur ndërgjegjësimin te të gjithë personat që ndodhen në kushte të tilla meqëllim që të mos vonohen për trajtim mjekësor dhe të mos rrezikojnë jetën.

KOMENTE