English

Amerikani humb kujtesën dhe kur zgjohet flet suedisht

Një burrë amerikan, i cili u zgjua duke folur gjuhën suedeze, por me asnjë ide të identitetit të tij, ka udhëtuar për në Suedi me shpresën se do të kujtonte diçka.

Michael Boatwright u zbulua pa ndjenja në një dhomë moteli ne Palm Springs, Kaliforni, në shkurt.

Pasi u zgjua në spital, ai nuk mund të mbante mend emrin e tij, prej nga ishte apo dhe djalin e tij

Mjekët janë habitur nga rasti i rrallë i amnezisë kalimtare globale, e cila zakonisht zgjat vetëm disa orë.

KOMENTE