English

Desktop 3D skaner del në shitje

Një pajisje desktop që mund të scanojë shpejt objekte në mënyrë që ata mund të përsëriten duke përdorur një printer 3D është hedhur në shitje.

Makerbot Digitizer, e cila kushton 1,400 dollarë, do të transportohet për blerësit e parë në tetor.

Kërkesa për këtë pajisje u shfaq kur dyqani i kompanisë ajo doli në shitje të enjten në mbrëmje.

Digitizer është produkt i fundit në kërkim për të sjellë shtypjen 3D për përdoruesit e zakonshëm të teknologjisë - por ekspertët janë skeptikë.

Pajisja është projektuar për të lejuar replikimin e objekteve pa ndonjë nevojë për përdoruesit për të mësuar ndonjë softuer 3D modelim apo të ketë ndonjë ekspertizë tjetër të veçantë.

Ajo punon duke vënë disa lazer në objekt dhe zbulon konturet në sipërfaqe.

Ajo gjithashtu i lejon përdoruesit të ngarkojnë dizenjimet e tyre 3D direkt në Thingiverse, një website ku 3D mund të ndahet.

KOMENTE