English

Obama: Asnjë vendim akoma për Sirinë (VIDEO)

Presidenti amerikan Barak Obama ka thënë se SHBA ka arritur në përfundimin se qeveria siriane e ka kryer sulmin me armë kimike pranë Damaskut.

Megjithatë, në një intervistë të transmetuar në Shërbimin e Transmetimit Publik, zoti Obama tha se ai nuk kishte dhënë ende një vendim për një sulm ushtarak kundër Sirisë.

Komentet e tij pasojnë një ditë më pas, pas prapa-skenave dhe grindjeve në OKB dhe ndërsa inspektorët e armëve të OKB-së janë ende duke hetuar rreth pretendimeve të sulmit.

1863

KOMENTE