English

"Zot ruaje dhe bekoje SHBA-ne dhe Ushtrine e saj"

Sefer Isufi opinion - Operacioni ushtarak ne Ballkan mbetet nje prej modeleve kryesore te nderhyrjes se mundshme ushtarake amerikane ne Siri.

SHBA duke ditur se sa keq u menaxhua nga evropianet lufta ne Kroaci dhe Bosne,ne rastin e Kosoves ,perkunder te gjitha pengesave,bojkoteve e sabotimeve, realizoi gati e vetme Operacionin ushtarak (te cilin e quajti simbolikisht "Operacioni i Forcave Aleate" per te ruajtur kohezionin e anetareve te NATO-se ne jubileun e 50-te ) per te mposhtur barbarine serbe qe ushtronte mbi ne...Tani perseri ne projektin e Lirise se popullit te shumevuajtur te Sirise ,SHBA duket te mbetet gati e vetme...

Ne si popull qe kurr nuk do te harrojme SHBA-ne,Ushtrine e saj dhe ate qe beri ajo per ne,n'a mbetet te lutemi:"Zot ruaje dhe bekoje SHBA-ne dhe Ushtrine e saj"!

KOMENTE