English

Bretkosa që "fluturon". Imazhe nga NASA

Fotografë të NASA-s në mes të qindra imazheve të kapura javën e kaluar në Virxhinia pas lëshimit të raketës në hapësirë, kanë kapur dhe imazhin e një bretkose në "fluturim", gjë që konfirmohet se bretkosa ka erdhur në fluturim nga pluhuri i shkaktuar nga forca e raketës në lëshim.

Nuk dihet akoma mbi fatin e bretkosës por nuk ka asnjë njoftim raportojnë zyrtarë të mbrojtjes së mjedisit.

KOMENTE