English

Konflikt te tregu i ish-Uzinës "Dinamo" (VIDEO)

Bashkia e Tiranës ka dhënë urdhër për bllokimin e pazarit te ish uzina "Dinamo" Tiranë, kjo për arsye se kushtet në të cilat tregëtohet nuk përmbushin aspak kushtet higjeno-sanitare dhe është një problem tepër i madh shëndetsor që rrezikon shëndetin e popullit nëse do të vazhdohet të shitet në ato kushte.
Shihni videon e mëposhtme për të kuptuar se çfarë ka ndodhur mes tregëtarëve dhe forcave të policisë.

1879

KOMENTE