English

28 shtator 2013 organizohet në Preshevë "100.000 poetët për ndryshime"

Lajmërohen anëtarët e Shoqatës së Shkrimtarëve "Feniks" Preshevë, anëtarët e "Atunis Lugina" me seli në Preshevë si dhe të gjithë dashamirët e fjalës së bukur poetike se të shtunën më 28 shtator 2013, duke filluar në ora 13.00 në Bibliotekën e Qytetit "Mehmet Jusufi" në Preshevë, do të organizohet Manifestimi kombëtar dhe ndërkombëtar "100.000 poetët për ndryshime" organizuar nga "Atunis Lugina" degë e "Atunis Kosova", me ç'rast do të përurohet libri poetik "Flakadan ndër vite" i poetit Rexhep Abazi nga Medvegja si dhe do të organizohet një orë letrare.

Ju mirëpresim!

Kryetar i "Atunis Lugina", Bilall Maliqi

KOMENTE