English

Rast i rrallë. 2 - vjeçarit do i hiqet gjysma e stomakut pasi është tepër i shëndoshë

Një fëmijë 2-vjeçar është fëmija i parë në botë më i shëndoshi i cili do t'i nënshtrohet një gastrectomy, pra që do të heqë më shumë se gjysmën e stomakut.

Foshnja nga Arabia Saudite ka indeksin e masës trupore 41, dhe shkak për ndërhyrjen u bë situata e rëndë e frymëmarjes së tij gjatë kohës që ai ishte në gjumë.

Para se të vendosej për ndërhyrje u provua me dietë por dietat ndaj tij dështuan ndaj pritet operacioni.

Rasti është botuar nga mjekët në revisën botërore të mjekësisë.

KOMENTE