English

Vangjel Dule, zgjidhet nënkryetar i Kuvendit të Shqipërisë

Vangjel Dule me miratim të Kuvendit është zgjedhur sot si nënkryetar i tij dhe përbërës komisioneve parlamentare.

Ai ka marrë 104 vota pro, 4 kundër dhe 6 abstenim.

“Urime në bashkëdrejtmin e Kuvendit së bashku edhe me zotin Spaho” tha Meta, në mbyllje të votimit.
Ndërkohë, Kuvendi vendosi të heqë nga rendi i ditës pikat për lirimin nga detyra të ish anëtarëve të KQZ-së, pasi nuk ka gjetur konsensusin e opozitës.

KOMENTE