English

Bernard Çaushaj, ka përballë 3 emra që do ta zëvendësojnë

Policia e Tiranës pritet që në vazhdim të ndryshimeve, të emërojë dhe drejtorin e ri në vend të Bernard Çaushaj.

Tre emra paraqiten si kandidatët më të mundshëm që vijnë nga Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit, ku dy prej tyre kanë qenë drejtorë policie më parë, ndërsa i treti ka qenë pjesë e strukturave të krimit të organizuar.

Emrat e përfolur deri më tani janë: Ardian Cipa, Altin Qato dhe Sokol Bizhga, por ende nuk është bërë asgjë zyrtare.

KOMENTE