English

Biznesmeni shqiptar dhe ai perëndimor. Të suksesshëm por një ndryshim madhor (VIDEO)

Televizioni francez “Arte”, ka nxjerrë në pah diferencat mes një biznesmeni shqiptar të suksesshëm dhe një biznesmeni po të suksesshëm nga një vend perëndimor. Në këtë rast bëhet fjalë për një biznesmen nga Norvegjia.

Në Shqipëri një njeri që fiton shumë nuk heziton ta shfaqë këtë. Shtëpitë dhe pronat e mëdha janë minimumi!

Në Oslo, shumica ndihet e turpëruar për portofolin. Gjithkush mund ta shohë se sa fiton fqinji dhe taksat që ai paguan publikohen në internet.
1898

KOMENTE