English

Elefanti që kërkon të hajë nusen në ditën e dasmës (VIDEO)

Dita e madhe e dasmës për një një nuse u bë edhe më e paharrueshme kur një elefant "pushtoi" ceremoninë e dasmës duke vënë kokën e saj në gojën e tij.

Pasi grua australiane lidhi nyje në vendpushimin tajlandez Phuket, ajo eci nëpër park deri te miqtë ekzotikë të paftuar.

Por kur ajo ishte disa metra larg, elefant indian tre-vjeçar mbështolli feçkën e tij rreth saj dhe e tërhoqi drejt gojës së tij.
Shihni videon magjepsëse...
1923

KOMENTE