English

Japoni. Restaronti gjigant që punon pa kamarrierë(VIDEO)

Çdo gjë që ju do të ëndërronit dhe ta kishit mund të ndodhë vetëm në Tokio.

Të lodhur pas një pune ose dhe gjatë pushimit të një panairi ju shkoni në restorant dhe për momentin çuditeni që nuk ka kamarrier, por as vetë shërbim duke pritur në radhë jo.
Gjithçka e kompjuterizuar. Shihni videon për të kuptuar që restorantët japonezë nuk kanë nevojë për kamarrier...

Restoranti punon sipas teknologjisë më të re, që përgatit dhe ua shpërndan ushqimin mysafirëve përmes shiriti lëvizës, i cili përshkon gjithë restorantin.

Ushqimi porositet përmes tabletit që ndodhet në secilën tavolinë, kurse në kuzhinë ndodhet vetëm një numër fare i vogël punëtorësh, të ngarkuar për paketimin dhe mirëmbajtjen e restorantit.
1927

KOMENTE