English

Zjarret përfshijnë Australinë. Situata alarmante

Gjendje alarmante është krijuar në Australi për shkak të zjarreve të shumta që kanë rënë.
Zyrtarët australianë kanë deklaruar gjendjen e jashtëzakonshme në News South Wales

Zjarret, të cilat janë më të këqinjtë për më shumë se një dekadë, kanë shkatërruar tashmë së paku 200 shtëpi dhe kushtet mund të përkeqësohen më tej me erërat fluturuese dhe temperaturat e larta që priten.

KOMENTE