English

Deputeti Peza: Vajtja me biçikletë në Kuvend është dhe fiskulturë por dhe shpëtim nga gjobat e Tahirit (VIDEO)

Për fiskulturë apo për t'i shpëtuar gjabave të vëna nga Ministria e Brendshme, deputeti socialist Dashamir Peza ka vendosur që në Parlament të vijë me biçikletë.

Të gjithë do të mendojnë se është efekt i tkurrjes së shpenzimeve të buxhetit me Aktin Normativ për rishikimin e buxhetit 2013, që po diskutohet në Kuvend. Një pyetje të tillë deputetit socialist ia bëri edhe gazetarja e "A1 Report", por për Pezën nuk ka lidhje kjo gjë.
Ndiqni videon...
1936

KOMENTE