English

Sharon Stone, nderohet me çmim për punën e saj kërkuese ndaj AIDS

Aktorja 55 vjeçare me një "rini të përjetshme" ka marrë pjesë në samitin për Çmimin Nobel të Paqes .

Sharon Stone ishte ende e ndezur prej fitores së saj kur ajo zbarkoi në natën e enjte LAX .
55 -vjeçarja, aktorja me famë botërore dukej rrezatuese edhe kur zbriti nga avioni edhe pse kishte bërë një udhëtim 13 orësh të gjatë nga Varshavë, Poloni , ku ajo mori pjesë në Samitin e 13-të Botërore të Paqes nobeliste .

Ylli i Basic Instinct u nderua për punën e saj me amFAR - Fondacioni për Kërkime AIDS - dhe ka premtuar të veprojë si një kryetare e fushatës për ta, deri sa një vaksinë e sigurt dhe efektive të jetë zhvilluar.

KOMENTE