English

Heidi Klum, bëhetë plakë brenda disa orësh (FOTO)

Jo vetëm modelet që shpenzojnë shuma parash por dhe shumë të tjera nga shtresa të ndryshme përpiqen që rini të mbizotërojë në jetën e tyre përgjithmonë, por Heidi Klum ka bërë të kundërtën për festën e Halloween.

Supermodelja gjermane është maskuar si një zonjë e moshuar dhe është e vështirë të kuptosh se bëhet fjalë për bukuroshen bjonde.
40-vjeçarja e plotësoi pamjen e saj me një paruke të bardhë dhe me një shkop që e ndihmonte në ecje.

KOMENTE