English

Festa e Halloween përfundon në rrahje me thika

Një DJ ka qenë i akuzuar për plagosjen e pesë pushuesve pas një grindje në një klub nate e cila u shndërrua në një rrahje masive në rrugët e Spanjës.

Nelson Delgado , 25 vjeç , nga Portugalia , u mbajt nga policia pasi kish përdorur thikën jashtë një pubi në vendpushimin e quajtur Magaluf .
Ai ka qenë në paraburgim pas paraqitjes në gjykatë .
Dy nga britanikët janë dëmtuar rëndër dhe ndodhen në një gjendje të rëndë në spital me plagët e thikës në kurrizin e tyre dhe bark.

Ata janë aktualisht në spitalin Son Espase në ishullin Llatzer Birin.
Përleshja me thika ndodhi ndodhi rreth 04:00 të premten në mëngjes , dhe më shumë se 20 britanikë që punojnë në këtë ishull njoftohet se u përfshinë në rrahje.
Policia beson se ai u ngatërrua me viktimat e tij që ishin veshur si dasmorë për Halloween, duke i dyshuar se ishin banda që pak orë më parë kishin goditur vëllain e tij.
Delgado është duke u hetuar me dyshimin për vrasje në tentativë.
Ai ende nuk është akuzuar për ndonjë krim.

KOMENTE