English

Pallati i vjehrrit të Bashës ndërtuar në Vlorë i paligjshëm. Do të prishet

INUK-u ka vendosur që të shembë pallatin e shumë përfolur në Vlorë, i cili është ndërtuar nga vjehrri i Lulzim Bashës.

Ekspertët dhe drejtuesit e INUK-ut bënë matjet e fundit ditën e sotme dhe spastruan zonën përreth, duke bërë gati përgatitjet për shembjen e pallatit.

Pritet që pallati të shembet javën e ardhshme. Ky operacion u drejtua nga vetë kryeinspektori i INUK-ut, Zyhdi Dajti, i cili konfirmoi ky objekt është në listën e 190 objekteve që do të prishen.

Aksioni, që ka filluar prej dy ditësh, ka vijuar dhe sot prej inspektorëve të INUK në Vlorë dhe kreut të këtij institucioni, Zydi Dajti.

Inspektorët kanë bllokuar parkimin e godinës, e cila do të shërbente si hotel. Matjet kanë treguar se objekti është i paligjshëm/shekulli/

KOMENTE