English

Vajza 11-vjeç pritet të bëhet nënë

Lajmi i publikuar në “Nuovo Quotidiano di Puglia” tregon se një vajzë italiane në klasën e 6-të që i përket moshës 11-vjeçare është 5 muajshe shtatzënë dhe pritet të sjellë në jetë fëmijën e saj.

Po babai?
Babai është një adoleshent i moshës 17 vjeçare. Ngjarja ka ndodhur në një lagje të Leçes në Itali.

Mësohet se vajza është munduar ta fshehë shtatzëninë, por nëna e sja 24-vjeçare e ka vënë re që vajza ka nisur të shëndoshet. Dhe menjëherë e ka marrë e ka çuar te mjeku, ku ka vërtetuar se e bija ishte në muajin e pestë të shtatzënisë.

Edhe vet nëna e të miturës kishte lindur në moshën 13 -vjeçare. Pas kësaj historie të pa besueshme fshihet që situatë e degradimit social dhe ekonomik, thonë mediat italiane.

KOMENTE