English

E pickon merimanga, shpëton për qime

Një ndërtues u shtrua në spital për katër ditë dhe iu nënshtrua dy operacioneve, pasi ishte kafshuar nga një merimangë.

Steve Davies bëri 12 qepje dhe pothuajse humbi gishtin e tij kur dora e tij u rrit deri në dy herë pasi helmi i merimangës u përhap në krahun e tij.

Por nuk mbaroi me kaq, ai pëson një tjetër pickim brenda vitit përsëri nga merimanga që këtë herë pothuajse i kushtoi me jetën e tij.

Z. Davies, nga Muswell Hill në veri të Londrës, u pickua ndërsa ishte duke punuar në kopshtin e shtëpisë së tij.
Atij i duhet të jetë edhe për ca kohë nën kontrollin mjekësor.

Ndaj për të gjithë ju lexues kujdesni kur punoni pasi kjo lloj merimange është mjaft e rrezikshme për jetën e njeriut.

KOMENTE