English

Van Damme imazhi i ri i "Volvo"-s. Realizon sparkatën mes dy makinave në ecje (VIDEO)

Jean-Claude Van Damme realizon pa kurrfarë problemi sparkatën mes dy kamionve në ecje të tipit Volvo.
Kurrë më parë nuk ka ndodhur kjo.
Ky test u ngrit për të demonstruar saktësinë dhe stabilitetin e Volvo Dinamik - Një teknologji e parë që e bën botën e re të Volvo FM të lehtë për ta ngarë.

Filmuar në Spanjë gjatë një dite në agim
Regjia nga Andreas Nilsson

1978

KOMENTE