English

Emrat e personave që kanë fituar për drejtor/e të DAR-ve

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar sot listën me emrat e personave, të cilët kanë kaluar në fazën përfundimtare të konkurrimit për pozicionin drejtor/e të DAR-ve.

Lista e kandidatëve për çdo qark, të cilët kanë arritur të marrin rezultatet më të larta dhe të kalojnë në fazën e fundit të konkurrimit, atë të finaleve publike:

TIRANË

Aida Serjani

Arjola Byzyka

Elmaz Lala

Ermioni Cekani

Majlinda Ziu

Mimoza Kuqi

Rozina Kollcaku

TIRANA QARK

Aida Nova

Eglantina Metani

Fran Cara

Uzri Alku

Xhevahir Hoxha

DURRËS

Adrian Gurra

Arben Tanko

Bashkim Shyle

Lindita Muka

Orges Mema

ELBASAN

Elisabeta Myftari

Ermir Cela

Jonida Cungu

Roland Baxhaku

Zyhra Bedalli

FIER

Brunilda Dhamo

Isa Gjikondaj

Ylli Myftiu

Shkelqim Hallkaj

Yllka Beci

VLORË

Adriana Sinanaj

Albana Hodaj

Fatmir Abazaj

Mimoza Mehilli

Pellumb Binaj

Roland Dervishaj

Viktor Lami

SHKODËR

Aferdita Haka

Agron Metushi

Erjeta Lacej

Lucjana Dodani

Vlash Linadi

BERAT

Agim Qamirani

Marela Guga

Selam Hodaj

Shaqir Abedini

Yllka Rama

LEZHË

Arta Malshi

Bardhok Pulaj

Gezim Laci

lndrita Abdyl

Leonora Ndreca

KUKËS

Ali Xhahu

Besim Shehu

Jonuz Kola

Kujtim Ademaj

Zeqir Hasa

DIBËR

Drini Gjeci

Kujtim Kerkuti

Llesh Doci

Mentor Hoxha

Valentina Haliti

GJIROKASTËR

Bujar Dudumi

Lindita Rova

Marjeta Spiri

Odise Kote

Vasil Bilero

KORÇË

Ana Verushi

Bujar Braho

Kristaq Grabocka

Sotiraq Marko

Xhemil Bajraktari

KOMENTE