English

Nju Jork. Treni i pasagjerëve del nga shinat

Një tren pasagjerësh ka dalë nga shinat në zonën e Bronksit, në Nju Jork të Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe sipas mediave amerikane të paktën 4 persona kanë humbur jetën e shumë të tjerë janë plagosur.

Pesë nga shtatë vagonat e këtij treni kanë dalë nga shinat sipas Autoritetit të Transportit të Nju Jorkut.
Linja Hekurudhore e Hudson-it është pezulluar për momentin pasi në vendngjarje kanë mbërritur shërbimet e emergjencës.
Aksidenti ka ndodhur në orën 07:20 me orën lokale dhe se 130 zjarrfikës ndodhen në vendngjarje.

KOMENTE