English

Qeveria shqiptare nuk ka riaktivizuar dhe nuk ka në plan të riaktivizoje marrëdhënie financiare me Patton Boggs

Disa gazeta kanë raportuar sot mbi një takim "sekret" mes Kryeministrit Rama dhe përfaqësuesve të Patton Boggs.

Ky takim është zhvilluar si shumë takime të tjera në zyrën e Kryeministrit me kërkesë të përfaqësuesve të kompanisë në fjalë.

Në asnjë rast nuk bëhen takim të fshehta në zyrën e kryeministrit dhe qeveria e re shqiptare nuk ka asgjë për të fshehur as në raport me këtë kompani dhe as në raport me çfarëdo kompanie që natyrshëm kontakton drejtpërdrejtë me kryeministrin e vendit.

Fakti është se qeveria shqiptare as nuk ka riaktivizuar dhe as nuk ka në plan të riaktivizoje marrëdhënie financiare me Patton Boggs.

KOMENTE