English

Qindra rrugë, kafe objekte marrin emrin Nelson Mandela

Nga Afrika në Azi dhe nga Evropa në Amerikë, qindra rrugë, ndërtesa, objekteve të tjera të komunitetit, restorante dhe kafene janë emëruar pas vdekjse me emrin e ish-presidentit të Afrikës së Jugut Nelson Mandela.

Fotoja në krah tregon përmes pikave të kuqe se ku dhe sa shumë kanë marrë emrin e të paharruarit dhe njeriut të urtësisë dhe Paqes Nelson Mandela

KOMENTE