English

PD-ja kërkesë për zbardhjen e vrasjes së dy vëllezerve shqiptarë nga policia greke

Partia Demokratike ka depozituar sot kërkesën për seancë dëgjimore me Ministrin e Brendshëm, në komisionin e sigurisë, lidhur me vrasjen e dy vëllezerve shqiptarë nga policia greke.

Partia Demokratike kërkon nga Ministri i Brendshëm që të bëjë transparencë për këtë ngjarje tragjike dhe mbi rrethanat e vrasjes.

Partia Demokratike duke e konsideruar një ngjarje shumë të rëndë vrasjen e dy vëllezerve shqiptarë, i kërkon Ministrit të informojë nëse janë bërë hapa dhe a ka pasur komunikim me autoritetet greke për zbardhjen e kësaj tragjedie.

Gjithashtu, Partia Demokratike kërkon që të shqyrtohen me seriozitet edhe pretendimet e familjarëve të viktimave.

KOMENTE