English

Kockat e zhveshur në një marrëdhënie (FOTO)

Ndryshe nga fotografët apo pikturat e tjera, dy artistë studentë nga shkolla e artit në Japoni, kanë realizuar imazhe të veçanta të skeleteve të njerëzve në një mardhënie njerëzore.

Ato mund të jenë thjesht imazhe mjekësore por për dy artistët ato janë kthyer në imazhe intime të pikturuara nga dora e tyre krejtësisht të veçanta nga pikturat e tjera.

Studentët Ayako Kanda dhe Mayuka Hayashi , nga Universiteti Art Musashino , Japoni, thanë : " imazhet X - ray zakonisht tregojnë natyrën e fundme të trupit tonë të përbërë vetëm nga materia . "
" Por këto çifte - portrete zbulojnë një impuls që nuk është parë zakonisht " .

Artistët studentë janë të interesuar se si paraqiten eshtrat midis dy organeve transparente .
Studentët janë vlerësuar me çmimin e Mitsubishi Chemical Junior Designer.

KOMENTE