English

Kapje e pabesuesme e foshnjës nga siguria fizike e aeroportit (VIDEO)

Një kapje fenomenale e stafit të sigurisë në një aeroport.

Babai pasi kishte kaluar kontrollin fizik dhe të veshjeve të tij në një aeroport po vishte rrobat përsëri në anaën tjetër dhe e lë fëmijën e vogël në shiritin e numërimit të valixheve.

Fëmija bie dhe në një mënyrë të rrufeshme kapet duke shpëtuar pse jo dhe jetën e foshnjës nga rroja i sigurisë fizike.

Ngjarja ka ndodhur në aeroportin Katowice-Pyrzowice, në Poloni.

Shihni videon...
2016

KOMENTE