English

Luiza Gega atlete dhe Suela Mehilli skiatore, bursë për trajnime të specializuara

Presidenti i KOKSH z. Bezhani nenshkroi sot me titullaret e Federates Shqiptare te Atletikes dhe ate te Federates Shqiptare te Skive marreveshjen per mbeshtetjen me burse per dy sportiste qe perfaqesojne:
Luiza Gega - atletike
Suela Mehilli - ski apline

Per atletiken sportistja e garave 800m dhe 1500m Luiza Gega do te mbeshtetet nga KOKSH nepermjet programit te Solidaritetit Olimpik per te siguruar nje trajnim cilesor dhe kushte te favorshme per rezultate te larta, ne nje qender te nivelit te larte ne Kenia.

Ndersa per sportin e skive bursen e perfiton skiatorja Suela Mehilli e cila po vijon stervitjen dhe garat per nje kualifikim te mundshem ne Lojrat Olimpike Dimerore Sochi 2014.

Nenshkrimi per atletiken u be midis Presidentit te KOKSH z. Viron Bezhani, Presidentit te FSHA z. Gjergj Ruli, sportistes Luiza Gega, ndersa per skite me Presidentin e Federates se Skive z. Shkelqim Mema.

KOMENTE