English

Kukës. Arrestohen doganierët: Mal Shahi, Xhevit Veseli,Izmir Cengu dhe tregëtari Nadir Shahu

Doganierët: Mal Shahi, Xhevit Veseli dhe Izmir Cengu, të tre 45-vjeçarë, janë arrestuar mbrëmjen e djeshme në Kukës rreth orës 22:45.

Bashkë me tre doganierët është arrestuar dhe një tregëtar Nadir Shahu, 37 vjeçi cili duket se kishte rregulluar çdo gjë për kalimin e mallrave pa doganë.

Në momentin e arrestimit, doganierët Mal Shahi dhe Xhevit Veseli gjendeshin në krye të detyrës, ndërsa Izmir Cenku ndodhej aty, jashtë orarit të punës.

Policia tha se, katër personat u arrestuan në kushtet e flagrancës, ndërsa materialet hetimore i kaluan Prokurorisë së Kukësit për hetime të mëtejshme.

KOMENTE