English

Thur triko me vaginën e saj (VIDEO+18)

Casey Jenkins, një artiste nga Australia është bërë protagoniste e një shfaqje vërtetë të veçantë, e cila ka huazuar një mënyrë unike artizanale të punuari, ajo thur triko me vaginën e saj.

Shfaqja u transmetua nga televizioni SBS2 me titullin ‘Casting Off My Womb’ një lojë fjalësh që pak a shumë nënkupton “thur me mitrën time”. Për 28 ditë artistja ka thurur një lëmsh të madh. Ajo është shfaqur nudo në galerinë australiane të arteve ‘Darëin Visual Arts Association’ për 28 ditë duke thurur madje edhe në ditët e ciklit të saj menstrual.

Gruaja nuk ka dhënë asnjë shpjegim mbi arsyen e punës së saj pak të neveritshme megjithëse interesimi ka qenë shumë i madh. Ajo ka deklaruar se është e lirë të bëjë çfarë të dëshirojë me trupin e saj.
Ajo shprehet se "nëse shihni me kujdes dhe vështirësi në vulvë, asgjë nuk është e frikshme, është vetëm një pjesë e vogël e një organi, asgjë nuk del jashtë që ju mund ta hani
2030

KOMENTE