English

Shtëpia e jashtëzakonshme që nuk i mungon asgjë (FOTO)

Fotot që shihni në krah mund t'ju duken të pabesueshme por ato janë reale.

Një shtëpi e ndërtuar dhe projektuar nga arkitektë dhe inxhinierë të kompanisë Renishaw posaçërisht për biznesmenin David McMurtry, njëkohësisht kreu i kompanisë.

Projekti morri emrin Appledore dhe ka nisur që në vitin 2001 dhe ka përfunuar deri tani me një vlerë 30 milionë £.

David morri miratimin për të ndërtuar rezidencë në vitin 2000 nën udhëheqjen që lejohet për krijimin e shtëpive të interesit të jashtëzakonshme arkitektonik, brenda brezit të gjelbër.

KOMENTE