English

Pedofilët britanikë, paguajnë për të parë seks me fëmijët në Filipine përmes webkamerave (VIDEO)

Pedofilët britanikë po paguajnë për të parë abuzimin e fëmijëve në Filipine nëpërmjet webcamerave,thuhet në një hetim të BBC-së.

Në një rast, një burrë britanik organizoi abuzimin seksual të pesë fëmijëve nga e njëjta familje.

Organizatat bamirëse besojnë se dhjetëra mijëra fëmijë janë viktima të tregtisë.

Të enjten, Agjencia Kombëtare e Krimit të Britanisë do të zbulojë se si ajo është duke punuar me policinë amerikane, australiane dhe Filipine për të gjetur abuzuesit.

BBC-ja së shpejti do të njoftojë mbi të rejat e hetimit...
2044

KOMENTE