English

Për një fije shpëton nga vdekja e tmerrshme (VIDEO)

I ka shpëtuar vdekjes për mrekulli deri tani duke marrë vetëm disa fraktura.

Çiklisti bolivian ka dështuar në mbarimin e garës së tij, që dikush afër tij është shprehur se e ka bërë me qëllim për të sfiduar opinionin që kjo rrugë ka në Bolivi si "rruga e vdekjes".

Ai ka pësuar thyeje të parakrahut të tij dhe ka këputje të tendinës së njërit gju.

Ndiqni videon...
2051

KOMENTE