English

Dokumentar rreth Diasporës Shqiptare (2 VIDEO)

Një Dokumentar rreth Diaspores Shqiptare i realizuar nga Top-Channel nën kujdesin e Ambasadës shqiptare në Ankara dhe veçanërisht të ambasadorit tonë Genci Muçaj dhe i publikuar ne emisionin Exclusive me 19 Janar 2014.

Pjesa e parë
2053

Pjesa e dytë
2054

KOMENTE