English

"Dieta e dorës".Humbni në peshë përmes të ngrënit

Nëse duhet që të humbni në peshë përmes të ngrënit provoni "dietën e dorës".

Fotoja në krah është një grafik demaskues që ka të ngjarë t'ju mposhtë kur ju të keni pjatën përpara.

Ajo tregon saktësisht se sa ushqime të caktuara duhet të hahni - dhe kjo është ndoshta shumë më pak se sa mendoni.
Ekspertët thonë se mungesa e kontrollit të racionit është një nga arsyet kryesore që kaq shumë prej nesh janë mbipeshë - pasi shumë prej nesh hanë në mënyrë të pakontrolluar dhe më shumë se sa duhet të jetë.

KOMENTE