English

CEZ: N/Stacioni Shkodra-2, do ketë ndërprerje energjie për shkak të punimeve

CEZ Shperndarje ben te ditur se ne vijim te punimeve ne N/Stacionin Shkodra-2 ,do te kete stakim te energjise elektrike sot me dt.03/02/2014 nga ora 10:00 deri ne oren 14:00.

Specialistet e CEZ Shperndarjes do te demontojne dhe heqin nga skema e rrjetit transformatoret 2x7.5 MVA. Per shkak te ketyre punimeve do te kete shkeputje te perkohshme te energjise elektrike nga ora 10:00 deri ne oren 14:00 per abonentet ne Lagjet Qafe Hardhi, Draçin, Tepe, Mark Lula, Ajasem, Iliria, Bahçallek, Shiroke, Zogaj, 4 Qershori, Jorgji Karamitri, Perash, Zdrale, Ndocaj, Dudas, Manush Alimani, Xhabije, Vojo Kushi, Parruce, Naim Gjylbegu, si dhe Komunat Berdice, Velipoje, plazh Velipoje, Oblige,Berdice, Dajç dhe Zues.

KOMENTE