English

Grevë që prej 4 ditësh. Kaos në Elbasan

Kaos i vërtetë në lëvizjen e qytetarëve që prej 4 ditësh. Shprehen se do të bllokojnë edhe rrugën nacionale Elbasan-Tiranë.

Kjo është gjendja në të cilën Drejtuesit e taksive 8+1 ne qytetin e Elbasanit prej 4 ditesh kane nisur nje greve duke nderprere krejtesisht aktivitetin e tyre.

Dhjetera persona qendrojne me ore te tera ne rruge pa mundur te shkojne ne destinacionet e tyre.

Nga ana tjeter drejtuesit e mjeteve shprehen se nuk do te rinisin levizjen deri ne zgjidhjen e kerkesave te tyre .

Shkak është bërënje mase e marre nga Policia rrugore e Kryeqytetit qe nuk i lejon te kthehen me pasagjere.

Drejtuesit e mjeteve shprehen se jane taksapagues te rregullt dhe po demtohen pa te drejte jo vetem nga konkurrenca e pandershme.

KOMENTE