English

4 vëllezërit "luanin" me granatën. Vdes 6 vjeçari

3 vëllezër shpëtuan ndërsa vëllai 6 vjeçar vdiq.
Ngjarja tragjike ka ndodhur paraditen e sotme në Fushë-Krujë. 6-vjeçari S.T ndërroi jetë për shkak të plagëve të rënda që mori, ndersa mjekët thonë se në trupin e tij dhe të fëmijëve të tjerë të plagosur janë gjetur copa metali.

Mësohet se katër fëmijët kishin ndezur një zjarr, i cili ka shkaktuar shpërthimin e granates.

KOMENTE