English

Ambicje e të notuarit lakuriq

Qindra njerëz të zhveshur lakuriq u dyndën në Detin Tasman Australi për tu bërë pjesë e garës së notimit lakuriq.
Më shumë se 700 vetë dolën për të protestuar kundër ërputhjes të imazhit të trupit - si dhe të gëzojnë një notim të mirë në të nxehtë, në Sydney, Australi.
"Sydney Skinny", zhvillohet për herë të dytë ku vjet për herë të parë notuan 750 persona ku lekët e fituara shkojnë për Parqet Kombëtare të Australisë .
Duke filluar në 8 në mëngjes, pjesëmarrësit i lanë robat e tyre në plazh para se të notonin 900 metra rreth ishullit të bregdetit nga Sydney .
Disa dolën nga deti me mesazhe të pikturuar në të pasmet e tyre , ndërsa disa hoqën peshqirin në minutën e fundit .

Duke folur përpara ngjarjes , një zhytës i dobët ka thënë : " Ne jemi të lindur lakuriq . Mos u merakosni kush sheh trupin tuaj - Të qenurit zhveshur me natyrën për një çështje të madhe është mjaft e rëndësishme.
Pas ngjarjes , garuesit veshën rrobat e tyre dhe u drejtuan në një arenë festivali , ku kishte muzikë live për të festuar aktin heroik të tyre .

KOMENTE