English

Gjendet e vdekur prezantuesja televizive australiane

Prezantuesja televizive australiane Charlotte Dawson është gjetur e vdekur në shtëpinë e saj në Sydney.

Policia thotë se nuk ka rrethana të dyshimta që rrethojnë vdekjen e 47-vjeçares, e cila kishte një histori të gjatë të depresionit.

Zonja Dawson, një ish-modele nga Zelanda e Re, me vdkejen e saj ka tronditur dhe Kryeministri John Key të Zelandës.

Dawson ishte e njohur mjaft në publik si prezantuese në programe të ndryshme dhe mjaft të ndjekur.

Në vitin 2012, Dawson u shtrua në spital pasi u diagnostikua me bullies kibernetike.

Ajo vazhdoi të bëhet një luftëtare e sinqertë kundër trolls e internetit.

Dawson, e cila u largua Zelanda e Re në moshën 16 vjeç për të ndjekur një karrierë të modelimit, është përshkruar nga miqtë e saj të egër, me zemër të hapur dhe të brishtë.

KOMENTE