English

Presidenti kolumbian "urinon në pantallona" para elektoratit

Presidenti kolumbian Juan Manuel Santos gjatë fjalës së fushatës, para elektoratit ai laget në pjesën e përparme të pantallonave dhe të gjithë menduan se ai ka urinuar.
Videoja tregon presidentin kolumbian, Juan Manuel Santosse si ai ka "urinuar"

Presidenti Santos vazhdoi deri në fund fjalimin e tij.
Santos njoftoi një plan për të krijuar 2.5 milionë vende pune në vend në Amerikën e Jugut.
2095

KOMENTE