English

Kore e Veriut. Le të shkurtojmë flokët në përputhje me stilin e Jetës Socialiste

Studentë meshkuj të universiteteve në Korenë e Veriut kane marre nje iniciative per te patur të njëjtën prerje flokësh si udhëheqësi i tyre Kim Jong raportojne mediat koreane.

Kjo nisme eshte prezantuar në kryeqytetin Pyongyang rreth dy javë më parë , raporton Radio Free Azia . Tani nisma po perfshin gjithe vendin edhe pse disa njerëz kanë shprehur rezerva.

" Prerja e flokëve si udhëheqësi jonë është shumë e veçantë ,një burim i thotë Radio Free Azia . " Kjo nuk shkon gjithmonë me të gjithë pasi secili ka forme fytyre dhe koke, të ndryshme.

Deri tani ne Kore shteti kishte aprovuar 18 stile prerje per meshkuj dhe 10 per femrat, por duket se nisma Le të shkurtojmë flokët tona në përputhje me stilin e jetës Socialiste " ka perfshire te gjithe.


Udhëheqësi vonë Kim Jong , i cili sundoi Korenë e Veriut për 17 vjet , perdori kete stil prerje me qellim që të duket shtatlartë .

KOMENTE