English

Një histori e pabesueshme (FOTO dhe VİDEO)

Nje histori qe nuk mund ta besoni, por fotot tregojne aq shume.

Sirga luaneshe është nxitur nga krenaria e saj kur ajo ishte vetëm një këlysh i vogël.
Ajo u shpëtua nga Valentin Gruener dhe Mikkel Legarth
Sirga është rritur tani në mbi 110 kg dhe ka zhvilluar një lidhje të veçantë me këta dy burra. Kjo është një histori e pabesueshme...

Shihni fotot...
2100

KOMENTE