English

Edi Paloka: Rama përgjegjës për tentimin e rrëzimit të bustit të Mbretit Zog i I

Edi Paloka,kryetar i grupit parlamentar demokrat akuzon në mënyrë të drejtpërdrejtë si personin përgjegjës për incidentin e djeshëm ndodhur në "Bulevardin Zogu i Parë" në Tiranë.

Disa persona, me litarë, kanë tentuar të heqin bustin e mbretit Zog nga bulevardi me të njëjtin emër. Paloka shprehu bindjen se të tilla ngjarje mund të ndodhin vetëm me iniciativën e politikës së Kryeministrit.

"Ajo që ka ndodhur me monumentin e Ahmet Zogut,"- tha ai, - "është një ngjarje shumë e turpshme; sigurisht, e nxitur dhe e provokuar nga ata që kanë deklaruar se do të rikthejmë monumentin e Enver Hoxhës.

KOMENTE